Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ
Kovács László, Sport SportCoach, LifeCoach
Sport SportCoach, LifeCoach
Kovács László

Hétfő: 14:00 - 20:00 Péntek: 08:00 - 15:00

Kovács Lackó vagyok sportember.

Mit is jelent ez!?

Az én szótáramban a sportember mögött ezek a tartalmak bukkannak fel: verseny, tanulás, fejlődés, bizalom/önbizalom, sportszerűség, győzelem, flow, tisztelet, akaraterő.
Ezen jelzőket tapasztalom, vallom, megélem. Tapasztalom sportolóként, vallom edzőként, vezetőként, megélem a mindennapjaimban. Fontos megemlíteni (de még mennyire), hogy én még életemben nem találkoztam olyan sportolóval, akinek csak a fenti jelzőkkel lett volna dolga!

“Az érem másik oldala” (Ezért is vagyunk itt)

Találkoztam vereséggel, csalódással, meg nem értéssel, el nem fogadottság érzésével, kommunikációs problémával, a fejlődés megtorpanásával / megrekedésével, motivációs gondokkal, bizalom / önbizalom hiánnyal, céltalansággal, a “semmiben lebegéssel”.

Mindenkinek kijut a “jóból”!

Voltam top játékos, de voltam X-edik a sorban. Voltam bajnok és a futottak kategória sem ismeretlen. Kaptam végeláthatatlan bizalmat, de a mellőzöttség érzése is megvan. Tapasztaltam monoton munkát, de flow élményem is van. Éreztem már milyen az amikor “földbe döngölnek”, de nincs jobb érzés onnan kitörni. Volt hogy glóriát láttak a fejem fölött, mások két szarvacskát.
A kérdés hogyan oldjuk meg a helyzetet, ami olykor megoldhatatlannak tűnik!?
Azzal, ha felkeresel egy jelentős lépést teszel abba irányba, hogy a változás elkezdődhessen, hogy máshogyan érezz, működj, teljesíts.
Az út egyesek számára olykor igen nehéz, megterhelő tud lenni (mint általában nehéz élethelyzetek azonosítása, megoldása), de klienseim visszajelzései alapján üléseim sokkal inkább szólnak a felismerésről, “aha” élményről, megnyugvásról, empátiáról, felfedezésről, vitalitásról, motivációról.
Ha úgy döntesz, hogy megoldásra, változásra, fejlődésre van szükséged, velem együtt megkapod sportolói, emberi megéléseimet, két évtizedes sportolói, ugyanennyi vezetői, +10 év edzői, +10 év szülői tapasztalást, kompetenciát, valamint legfontosabbként a sportcoach szakmai tudásomat állítom a szolgálatodba, hogy Te mielőbb megtaláld a kiutat, megtaláld önmagad és megtaláld a sikered!

Sportot űzök abból, hogy fejlődhess!