Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ
Dr. Veres Agneta, Belgyógyász, endokrinológus szakorvos
Belgyógyász, endokrinológus szakorvos
Dr. Veres Agneta

Kedd: 16:30 - 20:00

Általános orvosi diplomámat 2013-ban szereztem a Nagyváradi Orvosi Egyetemen, majd ezt követően 2014. januárjától a Békés Vármegyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórház 1. Endokrinológia – 3. Belgyógyászati Osztályán kezdtem meg orvosi tevékenységemet, ahol azóta is dolgozom.

2019-ben belgyógyászatból, 2023-ban endokrinológia és anyagcsere-betegségekből szereztem szakvizsgát kiváló minősítéssel.  Mind a fekvő, mind a járóbeteg szakellátásban aktívan részt veszek, ahol napi szinte kezelek diabetológiai és endokrinológiai betegségben szenvedő betegeket, a legfrissebb szakmai ajánlásoknak megfelelően, a beteg egészét figyelembe véve.

Több regionális és országos tudományos konferencián tartottam főként diabetológiai-endokrinológiai témájú előadást, szakmai tudásomat rendszeresen bővítem a kongresszusokon való aktív részvétellel, valamint rendszeresen tartok helyi továbbképző előadásokat orvosoknak.

A legfrissebb szakmai ajánlások alapján nyújtok személyre szabott életmódbeli therápiát, gyógyszeres kezelést és utánkövetést páciensem számára.

A nyelvi akadályokat áthidalva, nem csak magyar, hanem román és angol nyelven is tudok segíteni jövendőbeli pácienseimnek.