Rólunk

Rólunk

Bővebben rólunk, vagyis a Sanitas központról!

Rólunk

A 21.század igényeinek megfelelő technológiával és szakmai háttérrel várjuk kedves pácienseinket a Sanitas diagnosztikai és rehabilitációs központban!

Szakembereink és a piacon jelenleg megtalálható legmodernebb eszközök segítségével szeretnénk minden igényt kielégíteni!

Legyen szó megelőzésről, diagnózis felállításáról vagy rehabilitációról, célunk a páciensek legmagasabb szintű kiszolgálása! Központunk korosztálytól és nemtől függetlenül vár mindenkit, ezért a csecsemőktől az idősekig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szolgáltatást! Szakorvosaink és gyógytornászaink sok éves tapasztalattal, és a szakma iránti legnagyobb elhivatottsággal várnak minden kedves gyógyulni vágyót!

Szolgáltatásaink

A 21.század igényeinek megfelelő technológiával és szakmai háttérrel várjuk kedves pácienseinket. Szakembereink a piacon jelenleg megtalálható legmodernebb eszközök segítségével minden igényt kielégítenek! Legyen szó megelőzésről, diagnózis felállításáról vagy rehabilitációról, célunk a páciensek legmagasabb szintű kiszolgálása!

Képalkotó diagnosztika

Az emberi testről (vagy annak bizonyos részéről) a megfelelő technika segítségével képeket készítünk, amellyel gyorsan és fájdalommentesen lehet megtalálni az egészségügyi problémák forrását.

Szakrendelés

Tapasztalt szakorvosaink tudásukkal és a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel sietnek segítségére Kelet-Magyarország legmodernebb és legbarátságosabb járóbeteg ellátást végző magánklinikáján. 

Rehabilitáció

Rehabilitációs edzéseinken segítünk újra formába hozni azon vendégeinket, akik mozgásszervi sérülés, sporttrauma, operáció után kívánnak visszatérni a sportoláshoz, az aktív élethez.

Laborvizsgálatok

Minden részletre kiterjedő laboratóriumi vizsgálatainkon szakorvosaink pontosan elmagyarázzák az eredmények jelentését, és ha szükséges újabb kivizsgálásokat javasolnak.

Rólunk mondták

Nézd meg, mit mondanak rólunk elégedett pácienseink!

A Sanitas Központ számokban

Tevékenységünk statisztikai adatokkal kifejezve.

4271

MR vizsgálat

25298

Ellátott páciens

9583

Röntgen felvétel

Akikkel már együtt dolgoztunk

Elérhetőségeink

Közösségi média