Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ

Az életmódunkból fakadóan a 21. században már egyszerűen nem lehet megkerülni a rendszeres egészségügyi szűréseket. Hangsúlyosan figyelnünk kell fizikai és szellemi épségünk megőrzésére, mert a rendszeres stresszben gazdag, egészségtelen ételekkel teli, és a mozgásszegény mindennapok olyan életmódbetegségek kialakulásához vezethetnek, mint a 2-es típusú cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, vagy a rák.

Akiknek tehát fontos az egészségük, nemcsak maguk, hanem gyermekeik, családjaik miatt is, rendszeresen járnak egészségügyi szűrésekre. Nálunk, a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központban három fajta szűrési lehetőség kínálkozik pácienseink számára.

  1. Menedzser rapid csomag, mely magában foglal egy reggeli, éhgyomorra történő laborvizsgálatot, mellkasröntgent, és belgyógyászati kivizsgálást, ahol szakorvosunk megnézi a páciens kórelőzményét, fizikális állapotát, vérnyomását, és elvégez egy EKG vizsgálatot.
  2. Menedzser classic csomag, mely az előzőeken kívül tartalmaz még szívultrahangot, szükség esetén terheléses EKG-t, hasi és kismedencei ultrahangot, és kisrutin helyett nagyrutin vizsgálat zajlik.
  3. Menedzser extra csomagunkat azoknak ajánljuk, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy tévedjenek. Ebben a Classic nagyrutinját kiegészítjük tumor-, koponya nativ MR, és teljes ultrahang vizsgálattal (has, kismedence, nyaki lágyrész, nyaki artériák, mindkét alsó végtag véna).

Az ún. menedzser szűrőcsomagokat egyének és cégek is kérhetik, utóbbiak dolgozóiknak. Előbbi esetén a fenti vagy egy teljesen egyedileg is összeállított csomag is igényelhető, mi rugalmasan állunk ehhez! Az erre a munkára szakosodott kollégánk igény szerint elkészíti ajánlatunkat és egyeztet róla önnel, majd időpontot foglal a rendszerben. A csomag nagyságától függően meglehet, hogy több időpontra lesz szükség, ami szintén adott igény szerint kerül kijelölésre. Kollégánk minden esetben részletes tájékoztatást ad, de kérdés esetén is bizalommal fordulhat hozzánk!

A céges szűrőcsomagokkal egy következő cikkünkben fogunk foglalkozni!

Ha önnek is fontos az egészségének követése, nézze meg menedzser szűrőcsomagjainkat, és jelentkezzen be hozzánk!

Mi is az a lökéshullám terápia, és hogyan segíthet?
A lökéshullám kezelés egyre elterjedtebbé válik a mozgásszervi problémák kezelése során. Sok problémára jelenthet megoldást, melyet a páciens állapotá...
Menedzserként aggódik az egészségéért? 3+1 példa, ami kikerülhető lenne egy kis változtatással
Egy munkavállalói székében ülni sem kis feladat, ám vezetői vagy középvezetői szinten a saját területtel kapcsolatos döntések mellett másokért is fele...