Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ

Online választás: ma már inkább mások véleményére hagyatkozunk

Első lépésben érdemes körbekérdezni ismerősi körben, hiszen a testközeli tapasztalatokról első kézből értesülhetünk, másrészt kiderülhet, hogyan bánnak a betegekkel az egyes helyeken. Második körben ajánljuk a Facebook csoportokat, nem véletlenül: a betegségre rákeresve több csoportot is kiadhat az oldal, amikbe érdemes belépni, és rákeresni az orvosok neveire. Az azonos betegséggel küzdők sokszor ugyanazon szakértőkhöz járnak, így naprakész információkhoz jutathatunk. A harmadik kör ehhez kissé hasonló, mert az internet keresőjébe is érdemes beütni a keresendő személyt vagy intézményt, vélemények után kutatva. A találatokat azért fenntartással kell kezelni és mérlegelni a véleményeket, de fórumbejegyzések hasznos információmorzsákat rejthetnek. A kutatás szintén kiadhat egy olyan szempontot, amire elsőre talán nem is gondolnánk: több minősítési rendszer is létezik, így ha kiválasztottunk több potenciális jelöltet, megnézhetjük, tagja-e valamelyiknek.

Végül, de nem utolsósorban az egészségügyi szolgáltató ügyfélszolgálatát érdemes felhívni a panasszal és rákérdezni, kit ajánlanak. Nálunk, a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központban, a recepciós kollégák körültekintően ajánlanak akár vizsgálatot vagy orvost, komplex esetekben pedig egy szakértői csapat is konzultál, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsuk.

Forduljon hozzánk bizalommal, foglaljon hozzánk időpontot időpontfoglaló rendszerünkön keresztül, vagy telefonon!

6 éves a Sanitas Központ!
6 éves a Sanitas Központ! Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt 6 évben minket választott!...
Sanitas, és akik mögötte állnak
Ha arra a kérdésre keressük a választ, hogy mi motiválja a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ csapatát – a válasz nem túl nehéz. Egy olya...