Konduktor - 0-12 éves korig

Konduktor - 0-12 éves korig

Kedves Látogatónk / Érdeklődőnk / Páciensünk! Konduktor szolgáltatásunk határozatlan ideig szünetel. Köszönjük szépen megértésüket!

Mozgásfejlesztés gyermekközpontú, játékos szemlélettel

A Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ nagy hangsúlyt fektet a gyermekek egészségére is. Konduktor és Neuro-hidroterapeuta végzettséggel rendelkező szakemberünk a következő szolgáltatásokkal várja a gyermekeket a legkisebbektől egészen a nagyobbakig:

Állapotfelmérés, tanácsadás, egyéni és kiscsoportos mozgásfejlesztés!

Játékos formában, sokféle színes, izgalmas, készségfejlesztő és kreatív eszközzel (Pl. Huple), közös mondókázással, énekléssel kísérve kiválóan  fejleszthető  a gyermekek egyensúlya, izomereje, testtudata, térérzékelése, kézügyessége. A csoportos foglalkozások (Pancsoló, Neuro-hidroterápia) segítik a gyermekek közötti kommunikáció kialakulását, szocializációját, a tartós szemkontaktus kialakítását, az idegen érintések elfogadását.

0-6 éves korig várom a szülőket és gyermekeiket, akiknek:

 • mozgásában késés, lemaradás tapasztalható,
 • folyamatos, intenzív fejlesztésre van szükségük
 • mozgásfejlődésük megfelelő, de praktikus prevenciós tanácsokat szívesen beépítenének az otthoni mindennapokba.

Foglaljon időpontot most!

Munkatársunk részletesen tájékoztatni fogja, arról hogy milyen iratokra lesz szüksége, mit hozzon magával és mit ne. Hívjon minket bizalommal!

Neuro-hidroterápia Gyulán

A Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ 2018. júniustól új szolgáltatással bővül, mely a Gyulai Várfürdővel együttműködésben valósul meg. Konduktor és Neuro-hidroterapeuta végzettséggel rendelkező szakemberünk szeretettel várja a gyermekeket 5 hónapos kortól 4 éves korig vízi foglalkozásokra!

A Neuro-hidroterápia alapján zajló kiscsoportos fejlesztő foglalkozások integráltan működnek, igény szerint egyéni terápia is kérhető.

Neuro-hidroterápia (NHT) tematikusan felépített rendszerben élményszinten biztosítja a gyermekeknek saját testük megtapasztalását, elősegíti a helyes tartás kialakulását, az izomerősítést. Már csecsemőkortól alkalmas spontán, komplex mozgások stimulálására, valamint támogatja a mozgás fejlődés állomásainak időben, jó minőségben történő megjelenését. A speciális gyakorlatokkal és eszközökkel fejlődik a gyermekek mozgáskoordinációja, egyensúlyérzéke. Prevenció, terápia és fejlesztés céljából egyaránt alkalmazható.

A foglalkozások célja: a mozgásfejlesztésen túl a víz szeretetének kialakítása, szülő-gyermek kapcsolat elmélyítése, szocializáció, kommunikáció- beszédindítás elősegítése. A gyermekek vízben sokkal együttműködőbbek, mint a szárazföldön. Könnyebben oldanak meg olyan feladatokat, melyeket otthon vagy tornaszobában nem szívesen végeznek. Szülő jelenlétében, tudásszintnek megfelelő kiscsoportban, játékos formában valósul meg a program. A foglalkozáson 1 gyermekkel 1 szülő tartózkodhat a vízben.

Neuro-hidroterápia Gyulán

Csoportlétszám, helyszín és időtartam

Maximális csoportlétszám: 5 fő. A foglalkozások minimum 4 fő jelentkezése esetén indulnak.
Foglalkozások helyszíne: Gyulai Várfürdő, Aquapalota, 1. emelet (van lift!) Kiscsoportos foglalkozás (min. 3, max. 5 fő)

Foglalkozáson való részvétel feltételei:

Állapotfelmérés a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központban (Lehetőség a foglalkozást vezető Neuro-hidroteraputával való személyes találkozásra.)

Sanitas Neuro-hidroterápia kártya bemutatása a Gyulai Várfürdő pénztárnál.

Orvosi igazolás bemutatása (egészséges, közösségbe jöhet).

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Érdeklődni és jelentkezni: Szántó Dóra Neuro-hidroterapeutánál a +3630/226-54-40-es telefonszámon, illetve a Sanitas Diagnisztikai és Rehabilitációs Központban (+3630/421-98-01) lehet.

Babamasszázs

Kinek ajánlott?

 • alvási nehézséggel küzdő babáknak
 • hasfájós babáknak
 • koraszülött babáknak
 • depresszióval küzdő édesanyáknak
 • bárkinek, aki szeretné alkalmazni a babamasszázst gyermekén

Mire jó?

 • segíti a testi és lelki egészség megőrzését
 • erősíti az immunrendszert
 • oldja a feszültséget
 • enyhíti a hasfájást
 • oldja egy esetleges nehéz születés emlékét
 • hozzájárul ahhoz is, hogy a baba jobban aludjon
 • erősíti a szülő-gyermek kapcsolatot, segíti a kötődést

Kontraindikációk:

 • betegség,
 • láz bőrbetegség (pl. ekcéma)

Akikkel már együtt dolgoztunk

Elégedett ügyfeleink mondták

Amiért minket választanak

Gyors időpontfoglalás

Ellentétben a legtöbb magánklinikával, nálunk akár napokon belül el tudjuk végezni a vizsgálatot az eredmények kiértékelésével együtt. 

Kedves ügyfélszolgálat

Nem csak a vizsgálatok tökéletességére törekszünk, számunkra ugyanannyira fontos, hogy már az első perctől elégedett legyen velünk.

Széles vizsgálatpaletta

A legalapvetőbb vizsgálatoktól kezdve a lehető legbonyolultabbakig, minden egyes problémára kifinomult és szakszerű módszert fogunk ajánlani.

Foglaljon időpontot most!

Munkatársunk részletesen tájékoztatni fogja, arról hogy milyen iratokra lesz szüksége, mit hozzon magával és mit ne. Keressen minket bizalommal!

Elérhetőségeink

Közösségi média