Infúziós Terápia

Infúziós Terápia

Vadonatúj, tiszta, nyugodt és barátságos környezetben várjuk infúziós terápiára érkező kedves pácienseinket.

Infúziós Terápia

Intézményünkben lehetőség nyílt keringésjavító infúziós terápia igénybevételére újonnan kialakított, korszerű rendelőnkben, szakorvosi felügyelet mellett. Az infúziós kúra alkalmával agyi keringésjavító hatású intravénás gyógyszeres kezelés történik, amely javítja az agyszövetvérellátását, növeli az agyi vérátáramlást. Kedvező hatást gyakorol az agyi anyagcserére, növeli az agyszövet vércukor- és oxigén felvételét. Az infúziós kezelés fontosságát és szükségességét alátámasztja az a tény is, hogy a hosszú ideje fennálló kedvezőtlen agyi keringési viszonyok bizonyítottan újabb szív- és agyi eredetű keringészavarok fellépésére hajlamosítanak. Az infúziós kúrát agyi keringészavar különböző formáiban alkalmazzuk és javasoljuk- elsősorban agyi érelzáródás okozta stroke tünetek, átmeneti agyi keringészavar, stroke utáni állapotok, agyi érelmeszesedés, demencia, fokozott feledékenység, agyi traumát követő állapotok, magas vérnyomás következtében kialakult agyi vérellátási zavar esetén. Az alkalmazás körébe tartoznak a halláscsökénessel- fülzúgással járó kórképek, a visszatérő szédüléses panaszok, egyensúlybizonytalanság- érzés valamint a járásbizonytalanság is.

A kezelés időtartama 5 nap, infúziós oldatban, lassú cseppinfúzióban történik az alkalmazás az agyi keringésjavító gyógyszer alkalmazási előiratának maximális betartásával. Az infúziós terápiát Dr. Szaniszló István neurológus Főorvos által végzett neurológus szakorvosi vizsgálat előzi meg, ekkor történik az infúziós kezelés megtervezése és beteggel történő megbeszélése is. Az egyes infúziók alkalmazása előtt általános paraméter- meghatározás, pulzus- és vérnyomásmérés történik. A kúra ideje alatt szoros betegmonitorozás zajlik, valamint az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térbe betegrögzítés történik.

Biztosan vagyunk abban, hogy intézményünk szolgáltatási körének bővítése az elérhetővé vált infúziós terápia bevezetésével tovább javítja betegeink általános állapotát és életminőségét.

Elégedett ügyfeleink mondták

Amiért minket választanak

Gyors időpontfoglalás

Ellentétben a legtöbb magánklinikával, nálunk akár napokon belül el tudjuk végezni a vizsgálatot az eredmények kiértékelésével együtt. 

Kedves ügyfélszolgálat

Nem csak a vizsgálatok tökéletességére törekszünk, számunkra ugyanannyira fontos, hogy már az első perctől elégedett legyen velünk.

Széles vizsgálatpaletta

A legalapvetőbb vizsgálatoktól kezdve a lehető legbonyolultabbakig, minden egyes problémára kifinomult és szakszerű módszert fogunk ajánlani.

Foglaljon időpontot most!

Munkatársunk részletesen tájékoztatni fogja, arról hogy milyen iratokra lesz szüksége, mit hozzon magával és mit ne. Keressen minket bizalommal!

Elérhetőségeink

Közösségi média