Szakorvosaink

Szakorvosaink

Kelet-Magyarország legmodernebb és legbarátságosabb járóbeteg ellátást végző magánklinikáján gyors és biztos diagnózishoz jut.

Szakorvosaink

Dr. Csotye János

2008-tól (jelenleg is) osztályvezető főorvos a Békés Megyei Központi Kórház, Gyula Baleseti Sebészeti Osztályán. Csaknem 140 előadás és számos moderátori felkérés nemzeti és nemzetközi kongresszusokon. A Magyar Ortopéd Társaság, a Magyar Traumatológus Társaság tagja, a Magyar Váll- és Könyöksebészet egyesületének alapító tagja. 2012 óta (jelenleg is) a Magyar Traumatológus Társaság vezetőségi tagja.

Időpont foglalás: +36 30 430 44 06

Dr. Bardócz Lóránt

Orvosi diplomáját 2005-ben szerezte a Marosvásárhelyi Orvosi- és Gyógyszerészeti Egyetemen. 2006 januárjától dolgozik a Gyulai Pándy Kálmán Kórház Traumatológia Osztályán.
2013-ban szakvizsgázott Ortopédia-Traumatológiából, Szegeden.

Számos kongresszusi előadás szerzője, három könyvfejezet szerzője illetve társszerzője. Két nemzetközi publikáció társszerzője.

A Magyar Traumatológiai Társaság (MTT), a Magyar Ortopéd Társaság (MOT), a Magyar Váll- és Könyöksebészek Egyesületének (MVKE), valamint az Európai Váll- és Könyöksebészeti Társaság (SECEC/ESSE) tagja.

2018-tól kórházi adjunktus.

Dr. Dobó Márta

Dr. Gulyás Zsuzsanna

Dr. Gutman Noémi

Általános orvostudományból 2015-ben a Nagyváradi Általános Orvosi Egyetemen diplomáztam, majd ezt követően orvosi pályám a gyulai Békés Megyei Központi Kórház -Pándy Kálmán Tagkórház Kardiológia osztályán kezdtem, ahol rezidens éveim töltöttem és mai napig folytatom szakmai tevékenységeim, melybe belefoglalandó a non-invazív kardiológia, szakmaspecifikus koronária őrző ellátás és járóbeteg szakellátás.

2021-ben Pécsen kardiológia szakvizsgát szereztem.

A Magyar Orvosi Kamara és
Magyar Kardiológusok Társasága tagja vagyok.

Dr. H. Nagy Katalin

Széleskörű szakmai (elméleti és gyakorlati) tapasztalatomat a Békés Megyei Központi Kórház Gyermekosztályán alapoztam meg.
Tudományos fokozatomat a Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinikáján szereztem.
„Richter Aranyanyu”, „21 Nő az egészségügyért” díjas, „Év Embere Békés megyében”, „Gyula városáért” megtisztelő cím kitüntetettje vagyok.

A csecsemő- és gyermekgyógyászati magánrendelésemen újszülött kortól 18 éves korig várjuk pácienseinket, ahol az ezen időszakban megjelenő akut és krónikus megbetegedésekkel (melyek rendkívül szerte ágazóak lehetnek), azok felismerésével, kezelésével és lehetőség szerinti megelőzésével foglalkozunk.
Mindig is arra törekedtem, hogy legjobb tudásommal biztos pont legyek a beteg gyermekek és az értük aggódó szülők számára. Így a megfelelő szakmai és technikai háttér biztosítása mellett szeretettel és nagy odafigyeléssel, oldott légkörben, a vizsgálatra megfelelő időt szánva foglalkozunk pácienseinkkel, elnyerve ezzel bizalmukat.
Rendelésünkre bármely általános gyermekgyógyászattal kapcsolatos problémával fordulhatnak. De a gyermekgyógyászaton belüli szakspecialitásomnak köszönhetően kiemelten foglalkozom a gyermekek közösségbe kerülésével halmozódó klinikai tünetekkel, ezen életszakaszra jellemző kórképekkel: felső- és alsó légúti fertőzések, elhúzódó, tartós vagy gyakran ismétlődő nátha, köhögés, nehezített légzés, fulladás, gége-légcső gyulladás, hörgőgyulladás, tüdőgyulladás.
Fontos számunkra, hogy pácienseink és szüleik teljes mértékben átlássák, megértsék a betegség minden részletét, ezért igyekszünk minden tekintetben közérthetően fogalmazni és részletes tájékoztatást nyújtani.
Az életkorból adódó speciális kommunikációs- és vizsgálati igények messzemenő figyelembevételével, a gyermeket és a szülőt is partnernek tekintve történik a gyermekgyógyászati vizsgálat. Ehhez igyekszünk olyan környezetet, hangulatot teremteni, amely feloldja a kicsik és természetesen a betegségtől félő szülők kezdeti szorongását, aggodalmát.

A VIZSGÁLAT MENETE
Az aktuális tünetekhez, problémához elsődlegesen kapcsolódik az előzmények részletes áttekintése (terhességi, újszülött kori események, korábbi betegségek, családban előforduló megbetegedések).
Ezután kerül sor a részletes fizikális vizsgálatra (bőr, szájüreg, nyirokcsomók, haj, szív, tüdő, has, végtagok, érzékszervek, idegrendszer vizsgálata), valamint a tápláltsági állapot felmérésére (súly-és hosszmérés, percentil számítás).
Majd ezt követi a napirend, táplálkozási szokások, egyéb egészségügyi kérdések átbeszélése.
Diagnosztikai tevékenységünk során törekszünk arra, hogy a szükséges és elégséges sémát tervezzük meg a gyermekek számára.
A terápia lépéseit (gyógyszeres terápia, életviteli tanácsadás) a szülőkkel beszéljük meg, amelybe adott esetekben a gyermekeket is bevonjuk. A szülőknek a gyermek tüneteitől függően ajánljuk fel a visszarendelés illetve más szakterület felé irányítás szükségességét.
Várjuk szeretettel Önöket!

Dr.Joóó-Jolán-300x300-1.jpg

Dr. Joó Jolán

Érettségit követően a Marosvásárhelyi Általános Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemre nyertem felvételt, melyet magyar – román nyelven végeztem el. 2003-ban államvizsgáztam, majd ezt követően a Gyulai Pándy Kálmán Kórház pszichiátriai osztályára jelentkeztem, ahol 2004-től -2016-ig dolgoztam.
2009-ben pszichiátriából sikeres szakvizsgát tettem.
2016 augusztusa óta a Sarkadi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó pszichiátriai rendelésén dolgozom.

Főbb tevékenységi körök, amelyekben szívesen várom régi és új betegeimet:
– Szorongás
– Depresszió
– Pánikbetegség
– Alvászavar
– Egyéb hangulati zavarok, lelki betegségek (szkizofrénia, deluzív zavarok, stb.)
– Szakorvosi javaslatok, vélemények kiállítása

Dr. Juhász Éva Katalin

1999-ben végeztem a Temesvári Orvostudományi és Gyógyszerészeti egyetem, Általános orvosi karán, majd 2000-ben a szegedi egyetemen honosítottam, ezt követően már júliustól a Pándy Kálmán Kórház II. Neurológia és Neuropszichiátria Osztályán, segédorvosként kezdtem el dolgozni.
2000 októberben indult el rezidensi képzésemet, Szegedi Tudományi egyetem keretein belül, gyakorlatilag a BMKT Pándy Kálmán Kórházban.
2000-2003 között a II Neurológiai és Neuropszichiátriai Osztályán -dr. Gyuris Jenő mentorálása  alatt, ezt követően 2003-2012 között a Kórház  III Pszichiátria Osztályán dolgoztam.
2006-ban pszichiátriai szakvizsgámat követően, 2012 szeptemberéig Pszichiátria C részlegvezető helyettesként dolgoztam, a  beteg ellátás mellett folyamatosan oktattam, nővéreket, orvostanhallgatókat, orvosokat, előadásokat tartom szakmai fórumokon.
Osztályos munkámban dominálóan a pszichotikus, bipoláris és schizophren betegek ellátásában vettem részt.
Fekvő beteg ellátással párhuzamosan a járóbeteg ellátásba is szereztem gyakorlatot,
2010-2015 között részidőben, a békéscsabai dr. Réthy Pál Kórházban,  majd 2015-2021 között gyomaendrődi járóbeteg ellátásból vettem ki a részem, tapasztalván azt, hogy a járóbeteg ellátás (osztályos háttér nélkül) teljesen más megközelítést igényel.
2010-ben kezdtem el a VIKOTE és SOTE égisze alatt a 3 éves magatartás (viselkedés és kognitív) terapeuta képzésemet.
2011 júliusában adjunktusi kinevezés.
2012-ben áthelyezésemet kértem, járóbeteg szakellátásba, így  a kórház Drogambulanciájára kerültem, ahol  tovább mélyítettem ismereteimet a pszichoterápiás ellátás tekintetéből, illetve tapasztalataimat is bővítettem  a függőségben szenvedő beteg  ellátásban.
2012 óta folyamatosan magánrendelek, ahol a beteg célzott gyógyszeres avagy pszichoterápiás kezelését biztosítom, igények, de szakma szabálya szerint.
2013-ban, a SOTE és VIKOTE képzésem befejeződött, sikeres licence vizsgámat követően , Kognitív és viselkedés magatartásterapeuta címet megkaptam.
2013-ban rövid de tömör képzésen vettem részt, melyet sikeres vizsgát követően személyiség fejlesztő tréner képesítést szereztem
2014-ben sikeres pszichoterápiás szakvizsgát tettem.
2014-től  kisebb megszakításokkal, de jelenleg is  pszichoterápiás képzés gyakorlati mentor.
Pszichiáter konzulensként Békési Mentál Higiénés Alapítványban is dolgoztam,illetve
2013 februárjától- folyamatosan, jelenleg is a Békéscsabai Kistérség Idős betegeket ellátó Intézetének vagyok a pszichiáter orvosa, így az idős beteget speciális pszichiátriai ellátásában is tapasztalatot nyertem.
Fontosnak tartottam a személyiség és önismeret-fejlesztési technikák elsajátítását- terjesztését, így további oktatáson vettem részt, kommunikációs tréningek és asszertivitással kapcsolatos tudásom megalapozásához.
2014 februártól folyamatosan járóbeteg ellátásban dolgozom, gyulai körzet, majd 2017-től békéscsabai körzetben.
MPT , VIKOTE, és egyéb szakmai csoportok tagja.
2000 óta MOK tag/ küldött/ jelenleg gyulai szavazókerület elnöke.

Dr.Martyin-György-1.-214x300-1.png

Dr. Martyin György

Az Orvosi diplomát 2002-ben szereztem a Nagyváradi Orvosi- és Gyógyszerészeti Egyetemen. 2002 novembere óta dolgozom a Gyulai Pándy Kálmán Tagkórház Általános sebészeti Osztályán. 2009-ben Általános Sebészetből Budapesten az Állami Egészségügyi központban szereztem sikeres szakvizsgát. 2011-ben Intenzív laparoszkópos kurzus, tréningen vettem részt a „Pius Branzeu’ laparoszkópos és mikrosebészeti centrumban Temesváron. Az elmúlt években számos kongresszusi előadás szerzője és társszerzője voltam. A Magyar Sebészeti Társaság (MST) tagja vagyok.

Főbb tevékenységi körök:
– Emlő jó- és rosszindulatú betegségei, gynecomastia.
– Lágy-rész elváltozások (lipoma, kásadaganatok, sinus pilonidalis)
– Benőtt köröm eltávolítása, krónikus sebellátás
– Hasfalsérvek, valamint lágyéksérvek kivizsgálása, ellátása
– Epekövesség, cholecysta dyskinezis kivizsgálása, ellátása
– Gastrointestinális betegségek, krónikus, bizonytalan hasi panaszok, tumoros betegségek kivizsgálása, ellátása
– Proctologiai diagnosztika és terápia, fissura, fistula, aranyér, rektocele és colorectalis betegségek kezelése, ellátás

Dr. Martyin Péter

Dr. Mázor Melinda

Dr. Mellár Erzsébet

Dr. Mészáros Tibor

1959.március 13-án születtem Kiskunmajsán. Általános iskolai tanulmányaimat és a gimnáziumot is ott végeztem, kitűnő eredménnyel. 1982-ben a Szegedi Általános Orvoskaron megkaptam a ” Jó tanuló, jó sportoló” elismerést.
1984-ben szereztem általános orvosi diplomát a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Ezután a Kiskunfélegyházi Sebészeti Osztályon kezdtem dolgozni.A sorkatonaság után, 1986. augusztusában a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház Urológiai Osztályán helyezkedtem el, ahol jelenleg is dolgozom.1989-ben szereztem a szakképesítést urológiából.
Ezt követően munkám mellett több éven keresztül folytattam oktatómunkát középfokú és felsőfokú egészségügyi intézmény ben.Folyamatos intenzí v nyelvtanfolyamokkal elértem, hogy társalgási szinten beszélek angolul és németül.

Abban az időben az osztályon kiemelt szakmai feladatom volt a hólyagdaganato s betegek gondozása, a „felületes” hólyagdaganatok kezelésének irányítása. A számítógépes munkák fő szervezője és lebonyolítója voltam, általam valósult meg osztályunkon az akkor még újdonságnak számító számítógépes képarchiváló rendszer bevezetése a „felületes” hólyagdaganatok diagnosztikájában és követésében. Ezzel kapcsolatban 2000-ben közleményem jelent meg az endourológiai folyóíratban és nemzetközi kongresszusokon előadással is részt vettem / Európai Urológus Társaság ESU ülésén és az Endourológiai Világkongresszuson (Thaiföld) / .
Jelentős szerepem volt osztályunk ultrahang diagnosztikájának bevezetésében, melyben segített az ezt megelőző koppenhágai intervenciós radiológiai továbbképzés és a budapesti Szent János Kórházban töltött 2 hetes gyakorlat is.
Az urológiai rosszindulatú daganatos megbetegedések számának növekedése és a kezelési kritériumok változása miatt 2008-ban több hetes onkológiai továbbképzésen vettem részt.

Szán1os közleményem és előadásom / nemzetközi és országos / jelent meg a szakmai életben a jóindulatú prosztata megbetegedések, merevedési zavarok, urológiai daganatok , köves megbetegedések és infekciók témakörben. Több előadással, díjnyertes poszterrel szerepeltem a MUT ( Magyar Urológus Társaság) rendezvényein.

2001 -ben neveztek ki adjunktusnak majd 2006-ban főorvosi kinevezést kaptam.
2016-ban bíztak meg a Békés Megyei Központi Kórház Urológia Osztályának vezetésével. 20 16 végén segítségemmel került bevezetésre osztályunkon a laparoscopos műtéti technika.

Az elmúlt években a SZAOTE Urológiai Klinika szervezésében több alkalommal tartottam felkért előadást rezidensek, szakorvosjelöltek és szakorvosok továbbképző tanfolyamain. Továbbképzési céllal rendszeresen részt veszek a nemzetközi és hazai tudományos üléseken.

Dr. Nagy Erzsébet

Dr. Paulik Tibor

Dr. Pohánka Tünde

1996 óta dolgozom a gyulai kórházban, 1998-tól szemorvosként. Jelenleg kórházi főorvosként! Szakterületem szemészeti diagnosztika, szemhéj , szemkörnyék és szemgolyó elülső részének műtétei, szemfenék laser kezelése.

Dr. Ruzsa Gréta

Orvosi diplomámat 2016-ban szereztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán. 2016 augusztusa óta dolgozok a BMKK Pándy Kálmán Tagkórház Pszichiátria Osztályán. 2021-ben pszichiátriából sikeres szakvizsgát tettem. A pszichiátria osztály fekvő-és járóbeteg ellátásában egyaránt dolgoztam és dolgozok jelenleg is.
Anyanyelvi szinten beszélek románul.

Főbb tevékenységi köreim:
– szkizofrénia és más pszichotikus zavarok
– bipoláris betegség
– depressziós zavarok
– szorongásos zavarok (pánikzavar)
– szomatoform zavarok
– alvászavarok
– neurokognitív zavarok (demencia, Alzheimer kór)
– postcovid tünetek
– szakorvosi vélemények, javaslatok írása

 

Dr. Ruzsa János

Dr.Szaniszló-kép-290x300-1.jpg

Dr. Szaniszló István

2000 óta általános orvostudományi egyetemi diplomám megszerzése óta dolgozom a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházában, 2002 óta Neurológia-Stroke Osztályon.

2006-ban kiválóan megfelelt minősítéssel neurológia szakvizsgát szereztem.

2013-ban neveztek ki kórházi adjunktussá. 2015 júniusában Egészségügyi Menedzsment Specialista képesítést szereztem kiváló minősítéssel a Budapesti Corvinus Egyetemen. 2016 óta kórházi főorvosként látom el munkakörömet. 2023 februárjában megszereztem klinikai neurofiziológiai ráépített szakvizsgámat kiváló eredménnyel.  

Tagja vagyok a Magyar Fájdalom Társaságnak, a Magyar Fejfájás Társaságnak, a Magyar Epilepszia ellenes Ligának, a Magyar Primer Prevenciós Orvosi Egyesületnek, a Magyar Balneológiai Egyesületnek, valamint a Magyar Klinikai Neurofiziológiai Társaságnak és a Nemzetközi Klinikai Neurofiziológiai Társaságnak.

Általános neurológiai osztályos, illetve szakrendelői teendők mellett a Magyar Epilepszia ellenes Liga által megítélt „epilepsziában jártas orvos” minősítéssel epilepszia gondozással, valamint neurofiziológiával, rezidens képzéssel is foglalkozom és aktívan részt veszek a sürgősségi stroke ellátásban – a trombolízisek lebonyolításában. Fő érdeklődési területem a stroke ellátás, az epilepszia, a fájdalom és mozgászavarok témaköre.

2001 óta rendszeres résztvevője vagyok országos – valamint külföldi neurológiai konferenciáknak, a Szegedi Tudomány Egyetem Neurológiai kerekasztal rendezvényeinek, valamint Kórházi Tudományos Üléseknek. Nemzetközi publikációk társszerzőjeként megjelent tudományos munkáim mellett eddig több mint 60 tudományos előadást tartottam, melyek több alkalommal is részesültek legjobb előadói különdíjban.

Panaszok és betegségek, amelyekkel hozzám fordulhat:

 • Fejfájás, migrén
 • Szédülékenység, egyensúlyzavar, járászavarok
 • Gerincfájdalom, nyaki gerinc- derékpanaszok, tartós fájdalom, fájdalomszindrómák
 • Arcidegzsába, diabeteshez társuló, alkoholos stb. idegzsábák, neuralgiák
 • Végtagfájdalom, zsibbadások, alagútszindrómák
 • Agyi érbetegségek, stroke, stroke megelőzés, stroke utáni gondozás
 • Bénulások, arcidegbénulás
 • Epilepszia, bizonytalan eredetű eszméletvesztések
 • Mozgászavarok, Parkinson-kór, remegések
 • Feledékenység, memóriazavarok, demencia, Alzheimer-kór
 • Beszédzavarok
 • Látászavarok
 • Alvászavarok
Dr.Tatay Dóra kép

Dr. Tatay Dóra

Orvosi diplomámat 2015-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán. Ezt követően szülővárosomba visszatérve, a gyulai Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórház szemészeti osztályán kezdtem meg a rezidens éveimet.

2020- ban kiválóan megfelelt minősítéssel szemészet szakvizsgát tettem. Szakorvosként azóta is a gyulai szemészeti osztályon folytatom a munkámat.

Dr. Trombitás Annamária

Dr.Varga-István-kép-576x1024-1.png

Dr. Varga István

dr.Veres-Attila-182x300-1.png

Dr. Veres Attila

1999-ben felvételt nyertem a nagyváradi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karára, ahol 2002-ben végeztem. 1 évet a nagyszalontai Területi Kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgoztam, majd 2003 óta vagyok a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórház Urológiai Osztályán. 2010-ben nemzetközi urológiai szakvizsgát tettem. Azóta számos konferencián, szakmai rendezvényen és fórumon vettem részt, sokszor előadóként is.

Főbb tevékenységi körök:

 • prosztata betegségek (gyulladások, daganatos eltérések)
 • vese és vesevezeték betegségek (fejlődési rendellenességek, kövesség, daganatos eltérések)
 • vízhólyag rendellenességek ( kövek, daganatok)
 • nemzőszervi betegségek
 • gyermek és serdülőkori rendellenességek (fitymaszűkület, fitymafék rövidülés)
 • potencia zavarok kezelése

Dr. Viberál Zsuzsanna

Dr. Watfa Kerim

Gombos Anett

Dietetikusi diplomámat 2008-ban szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi
Karán. 2010-ben wellness szakmenedzseri másoddiplomámat is átvettem ugyanezen helyen.
Dietetikusként, élelmezésvezetőként, oktatóként (egyetem, tanfolyam) egyaránt tevékenykedem.

Tagja vagyok a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ), Közétkeztetők Országos
Szövetségének (KÖZSZÖV), Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának (MESZK).

Számos rendezvényen, konferencián, online fórumon részt vettem, néhol előadóként is.

Főbb tevékenységi köreim, táplálkozási vonatkozásban:

 • egészséges táplálkozás (pl.: csecsemő, gyermek, felnőtt, kismama)
 • epe megbetegedései (pl.: epekő)
 • vese megbetegedései (pl.: vesekő, vese elégtelenség)
 • szív és érrendszer megbetegedései (pl.: hypertónia, hypercholesterinaemia)
 • anyagcsere megbetegedései (pl.: diabetes, inzulin rezisztencia)
 • bélrendszer megbetegedései (pl.: colitis ulcerosa, Crohn, székrekedés, candida)
 • gyomor megbetegedései (pl.: fekély, reflux)
 • ételallergia, ételintolerancia (pl.: tejfehérje, tejcukor, tojás, coliakia, perubalzsam, hisztamin)
 • daganatos megbetegedések (pl.: mell, vastagbél, végbél)
 • kemoterápia közbeni-, kemoterápiát követő táplálkozás
 • tápanyagszámítás (energia, fehérje, zsír, szénhidrát) étel receptek tekintetében
 • előadások megtartása a fent említett táplálkozások témakörében
KardosJ-200x300-1.jpg

Kardos József

kovacs-laszlo-coach

Kovács László

Kovács Lackó vagyok sportember.

Mit is jelent ez!?

Az én szótáramban a sportember mögött ezek a tartalmak bukkannak fel: verseny, tanulás, fejlődés, bizalom/önbizalom, sportszerűség, győzelem, flow, tisztelet, akaraterő.
Ezen jelzőket tapasztalom, vallom, megélem. Tapasztalom sportolóként, vallom edzőként, vezetőként, megélem a mindennapjaimban. Fontos megemlíteni (de még mennyire), hogy én még életemben nem találkoztam olyan sportolóval, akinek csak a fenti jelzőkkel lett volna dolga!

“Az érem másik oldala” (Ezért is vagyunk itt)

Találkoztam vereséggel, csalódással, meg nem értéssel, el nem fogadottság érzésével, kommunikációs problémával, a fejlődés megtorpanásával / megrekedésével, motivációs gondokkal, bizalom / önbizalom hiánnyal, céltalansággal, a “semmiben lebegéssel”.

Mindenkinek kijut a “jóból”!

Voltam top játékos, de voltam X-edik a sorban. Voltam bajnok és a futottak kategória sem ismeretlen. Kaptam végeláthatatlan bizalmat, de a mellőzöttség érzése is megvan. Tapasztaltam monoton munkát, de flow élményem is van. Éreztem már milyen az amikor “földbe döngölnek”, de nincs jobb érzés onnan kitörni. Volt hogy glóriát láttak a fejem fölött, mások két szarvacskát.
A kérdés hogyan oldjuk meg a helyzetet, ami olykor megoldhatatlannak tűnik!?
Azzal, ha felkeresel egy jelentős lépést teszel abba irányba, hogy a változás elkezdődhessen, hogy máshogyan érezz, működj, teljesíts.
Az út egyesek számára olykor igen nehéz, megterhelő tud lenni (mint általában nehéz élethelyzetek azonosítása, megoldása), de klienseim visszajelzései alapján üléseim sokkal inkább szólnak a felismerésről, “aha” élményről, megnyugvásról, empátiáról, felfedezésről, vitalitásról, motivációról.
Ha úgy döntesz, hogy megoldásra, változásra, fejlődésre van szükséged, velem együtt megkapod sportolói, emberi megéléseimet, két évtizedes sportolói, ugyanennyi vezetői, +10 év edzői, +10 év szülői tapasztalást, kompetenciát, valamint legfontosabbként a sportcoach szakmai tudásomat állítom a szolgálatodba, hogy Te mielőbb megtaláld a kiutat, megtaláld önmagad és megtaláld a sikered!

Sportot űzök abból, hogy fejlődhess!

Elérhetőségeink

Közösségi média