Kardiológia

Kardiológia

Kelet-Magyarország legmodernebb és legbarátságosabb járóbeteg ellátást végző magánklinikáján gyors és biztos diagnózishoz jut.

Kardiológia

A 21.század igényeinek megfelelő technológiával és szakmai háttérrel várjuk kedves pácienseinket. Szakembereink és a piacon jelenleg megtalálható legmodernebb eszközök segítségével minden igényt kielégíteni! Legyen szó megelőzésről, diagnózis felállításáról vagy rehabilitációról, célunk a páciensek legmagasabb szintű kiszolgálása!

Szakorvosaink

Kardiológia

Dr. Nagy Erzsébet

Dr. Ruzsa János

Szakorvosaink

Kardiológia

Dr. Nagy Erzsébet

Dr. Ruzsa János

Szakorvosaink

Dr. Csotye János

2008-tól (jelenleg is) osztályvezető főorvos a Békés Megyei Központi Kórház, Gyula Baleseti Sebészeti Osztályán. Csaknem 140 előadás és számos moderátori felkérés nemzeti és nemzetközi kongresszusokon. A Magyar Ortopéd Társaság, a Magyar Traumatológus Társaság tagja, a Magyar Váll- és Könyöksebészet egyesületének alapító tagja. 2012 óta (jelenleg is) a Magyar Traumatológus Társaság vezetőségi tagja.

Dr. Bardócz Lóránt

Orvosi diplomáját 2005-ben szerezte a Marosvásárhelyi Orvosi- és Gyógyszerészeti Egyetemen. 2006 januárjától dolgozik a Gyulai Pándy Kálmán Kórház Traumatológia Osztályán.
2013-ban szakvizsgázott Ortopédia-Traumatológiából, Szegeden.

Számos kongresszusi előadás szerzője, három könyvfejezet szerzője illetve társszerzője. Két nemzetközi publikáció társszerzője.

A Magyar Traumatológiai Társaság (MTT), a Magyar Ortopéd Társaság (MOT), a Magyar Váll- és Könyöksebészek Egyesületének (MVKE), valamint az Európai Váll- és Könyöksebészeti Társaság (SECEC/ESSE) tagja.

2018-tól kórházi adjunktus.

Dr. Mellár Erzsébet

Dr. Urbancsok Judit Ágnes

Dr. Nagy Erzsébet

Dr. Laurentzi Rita

Dr. Watfa Kerim

Dr. Bakócz József

Dr.Varga-István-kép-576x1024-1.png

Dr. Varga István

Dr. Mohamed Abdulrahman Abdulrab

Dr. Gulyás Zsuzsanna

Dr.Martyin-György-1.-214x300-1.png

Dr. Martyin György

Az Orvosi diplomát 2002-ben szereztem a Nagyváradi Orvosi- és Gyógyszerészeti Egyetemen. 2002 novembere óta dolgozom a Gyulai Pándy Kálmán Tagkórház Általános sebészeti Osztályán. 2009-ben Általános Sebészetből Budapesten az Állami Egészségügyi központban szereztem sikeres szakvizsgát. 2011-ben Intenzív laparoszkópos kurzus, tréningen vettem részt a „Pius Branzeu’ laparoszkópos és mikrosebészeti centrumban Temesváron. Az elmúlt években számos kongresszusi előadás szerzője és társszerzője voltam. A Magyar Sebészeti Társaság (MST) tagja vagyok.

Főbb tevékenységi körök:
– Emlő jó- és rosszindulatú betegségei, gynecomastia.
– Lágy-rész elváltozások (lipoma, kásadaganatok, sinus pilonidalis)
– Benőtt köröm eltávolítása, krónikus sebellátás
– Hasfalsérvek, valamint lágyéksérvek kivizsgálása, ellátása
– Epekövesség, cholecysta dyskinezis kivizsgálása, ellátása
– Gastrointestinális betegségek, krónikus, bizonytalan hasi panaszok, tumoros betegségek kivizsgálása, ellátása
– Proctologiai diagnosztika és terápia, fissura, fistula, aranyér, rektocele és colorectalis betegségek kezelése, ellátás

dr.Veres-Attila-182x300-1.png

Dr. Veres Attila

1999-ben felvételt nyertem a nagyváradi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karára, ahol 2002-ben végeztem. 1 évet a nagyszalontai Területi Kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgoztam, majd 2003 óta vagyok a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórház Urológiai Osztályán. 2010-ben nemzetközi urológiai szakvizsgát tettem. Azóta számos konferencián, szakmai rendezvényen és fórumon vettem részt, sokszor előadóként is.

Főbb tevékenységi körök:

  • prosztata betegségek (gyulladások, daganatos eltérések)
  • vese és vesevezeték betegségek (fejlődési rendellenességek, kövesség, daganatos eltérések)
  • vízhólyag rendellenességek ( kövek, daganatok)
  • nemzőszervi betegségek
  • gyermek és serdülőkori rendellenességek (fitymaszűkület, fitymafék rövidülés)
  • potencia zavarok kezelése
Dr.Joóó-Jolán-300x300-1.jpg

Dr. Joó Jolán

Érettségit követően a Marosvásárhelyi Általános Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemre nyertem felvételt, melyet magyar – román nyelven végeztem el. 2003-ban államvizsgáztam, majd ezt követően a Gyulai Pándy Kálmán Kórház pszichiátriai osztályára jelentkeztem, ahol 2004-től -2016-ig dolgoztam.
2009-ben pszichiátriából sikeres szakvizsgát tettem.
2016 augusztusa óta a Sarkadi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó pszichiátriai rendelésén dolgozom.

Főbb tevékenységi körök, amelyekben szívesen várom régi és új betegeimet:
– Szorongás
– Depresszió
– Pánikbetegség
– Alvászavar
– Egyéb hangulati zavarok, lelki betegségek (szkizofrénia, deluzív zavarok, stb.)
– Szakorvosi javaslatok, vélemények kiállítása

KardosJ-200x300-1.jpg

Kardos József

Dr. Dobó Márta

Dr.Szaniszló-kép-290x300-1.jpg

Dr. Szaniszló István

2000 óta általános orvostudományi egyetemi diplomám megszerzése óta dolgozom a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházában, 2002 óta a Neurológia- Stroke Osztályon.

2006-ban kiválóan megfelelt minősítéssel neurológiai szakvizsgát szereztem. 2013-ban neveztek ki kórházi adjunktusnak. 2015 júniusában Egészségügyi Menedzsment Specialista szakképzettséget szereztem kiváló minősítéssel a Budapesti Corvinus Egyetemen. 2016 óta kórházi főorvosként látom el munkakörömet.

Tagja vagyok a Magyar Fájdalom Társaságnak, a Magyar Fejfájás Társaságnak, a Magyar Epilepszia ellenes Ligának, a Magyar Primer Prevenciós Orvosi Egyesületnek, a Magyar Balneológiai Egyesületnek, valamint a Klinikai Neurofiziológiai Társaságnak.

Általános neurológiai osztályos, illetve szakrendelői teendők mellett a Magyar Epilepszia Liga által megítélt „epilepsziában jártas orvos” minősítéssel epilepszia gondozással, valamint elektrofiziológiával, rezidens képzéssel is foglalkozom és aktívan részt veszek a sürgősségi stroke ellátásban – a trombolízisek lebonyolításában. Fő érdeklődési területem a stroke ellátás, az epilepsia, a fájdalom és a mozgászavarok témaköre.

2001 óta rendszeres résztvevője vagyok Országos – valamint külföldi neurológiai konferenciáknak, a Szegedi Tudomány Egyetem Neurológiai kerekasztal rendezvényeinek, valamint kórházi tudományos üléseknek. Nemzetközi publikációk társszerzőjeként megjelent tudományos munkáim mellett eddig több mint 60 tudományos előadást tartottam, melyek több alkalommal is részesültek legjobb előadói különdíjban.

Panaszok és betegségek amelyekkel hozzám fordulhat:
– Fejfájás, migrén
– Szédülékenység, járászavarok
– Gerincfájdalom, nyaki gerinc- derékpanaszok, tartós fájdalom, fájdalomszindrómák
– Arcidegzsába, diabeteshez társuló, alkoholos stb. idegzsábák, neuralgiák
– Végtagfájdalom, zsibbadások, alagút szindrómák
– Agyi érbetegségek, stroke, stroke megelőzés, stroke utáni gondozás
– Bénulások, arcideg bénulás
– Epilepszia, bizonytalan eredetű eszméletvesztések
– Mozgászavarok, Parkinson-kór, remegések
– Feledékenység, memóriazavarok, demencia, Alzheimer-kór
– Beszédzavarok
– Látászavarok
– Alvászavarok

Dr. Mészáros Tibor

1959.március 13-án születtem Kiskunmajsán. Általános iskolai tanulmányaimat és a gimnáziumot is ott végeztem, kitűnő eredménnyel. 1982-ben a Szegedi Általános Orvoskaron megkaptam a ” Jó tanuló, jó sportoló” elismerést.
1984-ben szereztem általános orvosi diplomát a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Ezután a Kiskunfélegyházi Sebészeti Osztályon kezdtem dolgozni.A sorkatonaság után, 1986. augusztusában a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház Urológiai Osztályán helyezkedtem el, ahol jelenleg is dolgozom.1989-ben szereztem a szakképesítést urológiából.
Ezt követően munkám mellett több éven keresztül folytattam oktatómunkát középfokú és felsőfokú egészségügyi intézmény ben.Folyamatos intenzí v nyelvtanfolyamokkal elértem, hogy társalgási szinten beszélek angolul és németül.

Abban az időben az osztályon kiemelt szakmai feladatom volt a hólyagdaganato s betegek gondozása, a „felületes” hólyagdaganatok kezelésének irányítása. A számítógépes munkák fő szervezője és lebonyolítója voltam, általam valósult meg osztályunkon az akkor még újdonságnak számító számítógépes képarchiváló rendszer bevezetése a „felületes” hólyagdaganatok diagnosztikájában és követésében. Ezzel kapcsolatban 2000-ben közleményem jelent meg az endourológiai folyóíratban és nemzetközi kongresszusokon előadással is részt vettem / Európai Urológus Társaság ESU ülésén és az Endourológiai Világkongresszuson (Thaiföld) / .
Jelentős szerepem volt osztályunk ultrahang diagnosztikájának bevezetésében, melyben segített az ezt megelőző koppenhágai intervenciós radiológiai továbbképzés és a budapesti Szent János Kórházban töltött 2 hetes gyakorlat is.
Az urológiai rosszindulatú daganatos megbetegedések számának növekedése és a kezelési kritériumok változása miatt 2008-ban több hetes onkológiai továbbképzésen vettem részt.

Szán1os közleményem és előadásom / nemzetközi és országos / jelent meg a szakmai életben a jóindulatú prosztata megbetegedések, merevedési zavarok, urológiai daganatok , köves megbetegedések és infekciók témakörben. Több előadással, díjnyertes poszterrel szerepeltem a MUT ( Magyar Urológus Társaság) rendezvényein.

2001 -ben neveztek ki adjunktusnak majd 2006-ban főorvosi kinevezést kaptam.
2016-ban bíztak meg a Békés Megyei Központi Kórház Urológia Osztályának vezetésével. 20 16 végén segítségemmel került bevezetésre osztályunkon a laparoscopos műtéti technika.

Az elmúlt években a SZAOTE Urológiai Klinika szervezésében több alkalommal tartottam felkért előadást rezidensek, szakorvosjelöltek és szakorvosok továbbképző tanfolyamain. Továbbképzési céllal rendszeresen részt veszek a nemzetközi és hazai tudományos üléseken.

Elérhetőségeink

Közösségi média