Sanitas, és akik mögötte állnak

Ha arra a kérdésre keressük a választ, hogy mi motiválja a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ csapatát – a válasz nem túl nehéz. Egy olyan magánegészségügyi szolgáltató, amely a szakma és a páciensek elismerését kivívó orvosokkal igyekszik segíteni mindenkinek.

Persze, ez így még kevés lenne. Hiszen ezen kívül nem szabad elfelejtkeznünk arról a megelőző és utókövetéses, rekreációs szerepről sem, amit a Sanitas felvállalt ebben a szegmensben. Az a célunk, hogy mikor mindenki más nem, mi megfogjuk a páciensek kezét és az elejétől a gyógyulásig végig kísérjük őket. Tudjuk – és nemcsak mondjuk, hogy tudjuk –, mit éreznek azok akik hozzánk fordulnak. Előző cikkünkben, a Sanitas bemutatásában írtunk arról, hogy Bodnár Attila ügyvezető igazgató a Központ megnyitása előtt az aktív sport miatt több műtéti beavatkozáson is keresztül esett, ami arra indította, hogy létrehozzon egy Békés megyében élőknek is elérhető magánegészségügyi szolgáltatót.

A Sanitas ötlete régóta foglalkoztatta, majd az intézmény 2018-ban nyitotta meg kapuit: akkor tíz szakorvossal, egy orvosasszisztenssel, két radiológiai szakasszisztenssel, valamint négy rehabilitációs szakemberrel kezdtünk. Az évek múlásával a kollégák száma is gyarapodott: ma már 19 szakorvos gyógyítja a pácienseket, akiknek munkáját egy képi diagnosztikai asszisztens, egy MRI szakasszisztens, radiográfus, egy ápoló, egy konduktor és egy gyógytornász kolléga segíti. Emellett a fizikai állapothelyrehozás mellett a lelki gondoskodásra is hangsúlyt fektetünk két pszichiáter és egy pszichológus kollégával.

Kollégáink motivációiként, mikor megkérdeztünk őket erről, elsöprő többségében az emberek szeretét és a rajtuk való segítést emelték ki, amihez a Sanitas innovatív szemlélete és modern technikája, felszerelése, valamint a csapat szakértelme gyökeresen hozzájárul.

Elérhetőségeink

Közösségi média