Céges szűrővizsgálat a Sanitasnál

Mindenkinek fontos az egészségügyi ellátás minősége.

Ha szűrésről van szó, nálunk, a Sanitasnál minden cég, vállalkozás vagy egyéni ügyfél megtalálhatja a neki leginkább megfelelő opciót. Csomagjainkat úgy válogattuk össze, hogy a lehető legjobban kiszolgálja a felmerülő ügyféligényeket, sőt, azok változásaira gyorsan reagálunk. Nézze meg, mit kínálunk Önnek vagy cégének!

Jelenleg három féle csomagból választhatnak céges ügyfeleink: a Menedzser rapid csomagban alapvető vizsgálatok vannak, amiken gyorsan áteshet a páciens, így viszonylag hamar kapunk egy képet a kolléga egészségi állapotáról. Ha ennél részletesebb képet szeretnénk, akkor a Menedzser classic csomag a következő, mely már részletesebb képet adó vizsgálatokat is tartalmaz. Ha pedig teljes spektrumú diagnosztikával szeretnénk megkapni a lehető legárnyaltabb képet, a Menedzser extra csomag lesz a legjobb választás. Hozzá kell tennünk, hogy ez a csomagunk a legnépszerűbb a három közül.

Ezeken a lehetőségeken túl minden ügyfelünk választhat olyan opciót, hogy személyre szabottan kér ajánlatot. Ezzel sokan élnek is, sok ügyfelünknek segítünk abban, ha egyéni igények szerint szeretnék magánrendelőnk szolgáltatásait igénybe venni.

Az ajánlatkérést, vagyis, hogy mire lenne igény, milyen lehetőségek vannak egy ajánlatadás követi. Mindig egyénre szabottan adunk ajánlatot.

Szolgáltatásaink listája nagy mértékben bővült az évek alatt. Ezért is várható változás a csomagajánlatainkban is, és gondolkodunk további fejlesztésekben, hogy mindig a legjobb megoldást tudjuk kínálni ügyfeleinknek.

Nézze meg szűréseinket itt!

Elérhetőségeink

Közösségi média