Az SMR hengerrel a saját masszőre lehet

Egy olyan eszköz, melynek segítségével profin tudja magát otthon masszírozni? Ez kivételesen jól hangzik, ugye? Szerintünk is, de azért fontos, hogy néhány dolgot tisztázzunk a fénykorát élő SMR hengerrel kapcsolatban!

Először is: többféle létezik. Van olyan, amit használhat otthon egy lelkes amatőr is, de van olyan, amit csak profi sportolóknak ajánlanak. Érdemes tájékozódni, mielőtt vásárlásba kezdünk: van puhább, keményebb, különböző mintázatok is léteznek.

Hogyan is működik?

Nem bonyolult: működési elve azon alapul, hogy a feszes izmokra nyomást gyakorolva idegrendszerünk a fájdalom elkerülése érdekében reflexesen ellazítja az adott szövetet. Így, a henger alakú eszközt magunk alatt görgetve lazíthatjuk és megmasszírozhatjuk az adott testrészt.

Miben tud segíteni?

Jobb fizikai teljesítményt tudunk elérni, ha rendszeresen használjuk. Rugalmasabbak, hajlékonyabbak lehetünk, és megvédhetjük magunkat a sportsérülésektől is. Jobban fogjuk magunkat érezni a saját testünkben, ami nem elhanyagolható szempont. Segít abban is, hogy hamarabb elmúljon az izomláz, vagy egyéb izomfájdalmak.

Mi azt javasoljuk, hogy a szakszerű használatot érdemes megtanulni szakembertől, ami után aztán már bátran használhatjuk otthon, egyedül is a hengert. Mi is használjuk egyéni gyógytornán – de a csoportos gyógytorna keretein belül is.

Szakértő kollégáink szívesen segítenek, foglaljon hozzánk időpontot!

Elérhetőségeink

Közösségi média