fbpx

A Sanitas bemutatása

Bodnár Attila ügyvezető igazgató vezetésével 2018. januárjában megnyitotta kapuit a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ, ami azóta Kelet-Magyarország legmodernebb és legbarátságosabb járóbeteg ellátást végző magán egészségügyi szolgáltatójává vált – köszönhetően orvosaink és kollégáink szakértelmének, illetve pácienseink töretlen bizalmának.

De hogyan is kezdődött?

A Központ vezetője és alapítója a mai napig Bodnár Attila, aki maga is aktívan sportol, elkötelezett híve a mozgásnak. Mozgásszervi sérülések miatt többszöri, műtéti beavatkozásokon keresztül esve fogalmazódott meg benne, hogy a sokszáz kilométeres utak kiváltására érdemes lenne Békés megyében is létrehozni egy mozgásszervi központot, képzett szakorvosokkal és a legmodernebb eszközökkel felszerelve. Motivációt jelentett többek között a hosszú várólisták kiváltása, valamint az, hogy legyen orvos, akihez fordulhat a páciens a minél hamarabbi és színvonalasabb szolgáltatáshoz.

A gondolatok évekig érlelődtek, majd mikor lehetőség kínálkozott rá, szakmai tudását felhasználva először elméletben, majd gyakorlatban is kivitelezte a Központ megalapítását. A Sanitas 2018. január 22-én tárta ki kapuit, és azóta is töretlen sikernek örvend. Arra a kérdésre, hogy miért is esett a választás erre a névre, a válasz nagyon egyszerű: a “sanitas” egy latin eredetű szó, amelynek jelentése: “egészség”.

A misszió azóta is változatlan: lelkiismeretesen minél több embernek segíteni, minél magasabb színvonalon, még időben vagy megelőzve a problémát. Az elmúlt, lassan három év alatt kollégáink száma hozzávetőlegesen 60 %-kal, a pácienseké¹ 30%-kal nőtt – bár aki egyszer volt nálunk, általában minket választ utána is. Távlati célunk, hogy új szakorvoslási területek felé nyitva még több hozzánk fordulónak nyújtsunk segítő kezet.

Nézze meg szakorvosi rendeléseinket!

¹Az adat a 2018-as és a 2019-es páciensforgalom alapján került meghatározásra. A 2020-as év páciensforgalmát erősen befolyásolta a kialakult járványügyi helyzet, hiszen Központunk 5 héten keresztül a kormányzati utasításnak megfelelően zárva tartott.

Elérhetőségeink

Közösségi média

Elérhetőségeink

Közösségi média