Családi nap a Sanitas Központban!

By: | Tags: | Comments: 0 | szeptember 21st, 2018

SANITAS- Synexus

CSALÁDI NAP

A szív világnapja alkalmából

  1. 09. 29.

Gyula, Sanitas Központ

Program

09.00 – Családi szív dobbantás – Lufifújás és ugrálóvár ébresztés09.30 – Dr. Csont – Infopont a csontritkulás elkerüléséhez

09.45 – Ajándékutalvány sorsolás – a helyszínen regisztrálók között

10.00 – Gyerektorna – játékos átmozgatás és ügyességi feladatok a Sanitas teremben

10.30 – Game Ready készülékbemutató és próba lehetőség amatőr vagy profi sportolóknak

11.00 – Felnőtt gerinctorna a Sanitas teremben (váltócipőben vagy zokniban, esetleg saját polyfoamot érdemes hozni, ha a központ készlete nem lenne elég. Öltöző és akár tusolási lehetőség is biztosított)

11.15 – Bemer terápia – keringésjavító készülék bemutató és kipróbálási lehetőség

11.45 – Kíméletes ülő torna a Sanitas teremben (idősebbeknek és tippek otthon is elvégezhető lazításokhoz)

12.00 – Ajándékutalvány sorsolás – a helyszínen regisztrálók között

12.30 – Menedzsermasszázs workshop – hogyan masszírozhatjuk ki egy munkanap feszültségét párunkból, válltól felfele. Gyakorlati bemutató és segítség.

13.00 – Bemutatkoznak a Synexus klinikai vizsgálatok –

13.30 – Bemutatkoznak a Sanitas terem TechnoGym edzőgépei elsősorban amatőr és profi sportolók számára – kipróbálási lehetőséggel

14.00 – Ajándékutalvány sorsolás – a helyszínen regisztrálók között, és a rendezvény külső helyszíneinek zárása. Integetés az ugráklóvár leomló falainak.

A rendezvény ideje alatt ingyenes érszűkület,- testzsír százalék, – és vércukorszintmérést végeznek a Sanitas és a  Synexus munkatársai.

A helyszínen Büfé üzemel, és a gyerekeknek a rendezvény elejétől végéig ingyenes az ugrálóvár és a trambulin használata.

Várjuk Önt és kedves családját Gyulán az Aldi mellett a Sanitas Központban. Parkolás a szomszédos Gellény-birtok területén, ahonnan 25 másodperc sétával érhető el a Sanitas Központ.

 

A rendezvény a Büfé kivételével teljesen ingyenes. Rossz idő esetén a benti programokat tudjuk megtartani és a gyerekeknek játszóházat biztosítunk.
Az eseményen dokumentációs célból fotók és videófelvételek készülnek. A rendezvényen való részvétellel Ön elfogadja, hogy ezeken szerepelhet és semmilyen jogi vagy pénzügyi igényt ezekkel kapcsolatban a jövőben nem támaszt.

Szeretettel várjuk!

A Sanitas Központ csapata